Sjenila

Vanjske žaluzine

Vanjske žaluzine od aluminija odličan su izbor sjenila za vanjske terase, prozore ili staklene stijene. Osim što se vizualno lako uklapaju s različitim vrstama fasade, odlična su zaštita od sunca, te služe i kao zaštita stolarije od vremenskih utjecaja. Njihove pokretne lamele omogućuju Vam da regulirate prolaznost svjetlosti u Vaš dom. Izradom žaluzina po mjeri nastojimo zadovoljiti sve Vaše potrebe, a mogućnost ugradnje elektromotora pojednostavit će Vam njihovo rukovanje.

Unutarnje žaluzine

Unutarnje žaluzine pogodne su za poslovne ali i za privatne prostore. S jednostavnom regulacijom naklona lamela reguliramo prodor sunčevih zraka i svjetlosti. Izrađuju se po mjeri, na nove ili postojeće prozore, te su izuzetno jednostavne za montiranje i održavanje. Pri uređenju Vašeg doma možete se poigrati širokim izborom boja lamela, kako bi Vaše žaluzine bile jedinstvene.

Komarnici

Ne morate više biti u strahu, komarnici su praktično i efikasno rješenje za boravak kraj otvorenog prozora. Ovisno o vrsti stolarije, odnosno vrsti otvora koji imate, možete birati između fiksnih, rolo ili plise komarnika, razlika je u načinu primjene.