ALU stolarija

Prozori kao i vrata izrađeni iz aluminijskih profila ne zahtijevaju dodatna ojačanja, vitke su i elegantne građe a pružaju mogućnost bojanja u bezbroj boja i nijansi. Kao dodatni pribor mogu biti pridodane rolete, grilje te mrežice protiv insekata. Pri odabiru prozora, osim estetike, veliku pažnju moramo posvetiti i samoj funkcionalnosti. Naime, prozor koji je uz vrata najvažniji element nekog objekta, mora osigurati zaštitu kako od vanjskih vremenskih utjecaja, tako i od provala, ali i omogućiti dovoljno prirodne svjetlosti. Sve to garantira da se osjećamo udobno i sigurno.

Osim smanjenja troškova za grijanje u zimskim mjesecima, energetski efikasni prozori istovremeno povećavaju udobnost. Stoga odlična izolacija igra veliku ulogu kod odabira odgovarajućeg prozora. ALU prozori su za sve klimatske uvjete, a odlikuje ih i izvanredna stabilnost te dugovječnost.

Osnovne karakteristike ALU prozora:

  • čvrstoća, otpornost i izvanredna izolacijska sposobnost
  • minimalno održavanje
  • moderan dizajn prozora
  • izvedba u svim bojama po RAL sistemu
  • ALU prozori su jednostavnih linija za elegantan i moderan stil

Serija profila bez prekinutog toplinskog mosta. Ekonomski najisplativija za izradu grilja i stijena gdje nije potrebna toplinska izolacija. Jednostavno i lako održavanje zbog izrazito glatkih površina i postojanosti materijala i boje. Profile je moguće dobiti u svim RAL bojama, raznim imitacijama drva i tonovima eloksaže.

Serija profila s prekinutim toplinskim mostom. Nova generacija prozorskih sistema s mnogobrojnim tehnološkim inovacijama postiže izvrsna izolacijska svojstva. Sprječavanje prolaska zraka i vode osigurana je središnjom brtvom i pretkomorom za izjednačenje tlaka.

Aluminijski prozori i klizne stijene


Aluminijska vrata

Povratak na svu stolariju.