Polica privatnosti

Štitimo Vaše podatke sukladno GDPR-u

PVC & ALU Centar posvećuje veliku važnost zaštiti vaših osobnih podataka. Politika zaštite privatnosti koju provodimo uređuje način i svrhu korištenja osobnih podataka koje prikupljamo prilikom pružanja usluge. Politika zaštite privatnosti usklađena je s Općom uredbom (EU) o zaštiti podataka koja se primjenjuje od 25. svibnja 2016. godine.

Više o GDPR-u možete pročitati ovdje.

Koje podatke prikupljamo i što radimo s njima?

Pod osobnim podacima koje koristimo prilikom pružanja usluge smatramo ime, prezime, broj telefona i email.

Traženi podaci neophodni su nam u svakodnevnom poslovanju i koristimo ih za kreiranje liste narudžbi za stolariju, u svrhu obavještavanja klijenata o akcijama i novim uslugama, isključivo u svrhu poslovnih potreba i poboljšanja naših usluga. Email adresa, ime i prezime i broj telefona čuvamo na zakonom propisan način, ne obrađujemo ih i ne dijelimo trećim osobama, trajno ih uništavamo nakon obavljene usluge.

Ukoliko imate prigovore i želite urediti osobne podatke sve prigovore na našu Policu Privatnosti kao i zahtjeve za brisanje istih možete uputiti pismenim putem na adresu: Trg na mostu 4, 52100 Pula (PVC & ALU Centar) ili putem e-maila: info@pvc-alu-centar.eu