O nama

PVC & ALU centar sačinjava uhodani tim, sa dugogodišnjim iskustvom u prodaji i proizvodnji PVC i ALU stolarije. Stavke po kojim se ističemo jesu kratki rokovi isporuke i najvažnije, visoko kvalitetni proizvodi po pristupačnim cijenama. Naši prozori i vrata sa svojim bogatstvom oblika, boja i profila pružaju graditeljima i profesionalcima bezbroj mogućnosti. Osim kvalitete naše stolarije, nastojimo i u svakom detalju zadovoljiti Vaše potrebe.

Koristimo se PVC profilom Salamander Industrie-Produkte (SIP), koji dolazi iz poduzeće sa stoljetnim iskustvom i velikim know-how proizvodima, PVC profili za prozore i vrata koji su serijski izrađeni za visoke zahtjeve. Kvalitetni PVC otporan je na vremenske uvjete i promjenjive temperature. I u uvjetima olujnog nevremena stabilnost, funkcionalnost i otpornost PVC prozora i vrata ne dolazi u pitanje. To garantiraju stalne kontrole kvalitete i certifikati renomiranih međunarodnih instituta za testiranja. Prozori i vrata su iznimno stabilni te mogu izdržati ogroman teret. Sa specijalnim okovima, staklima i kvakama možete se dobro i dugoročno opremiti protiv provale. Iznimna toplinska izolacija našeg profila jest aktivan doprinos zaštiti okoliša i sigurna investicija u budućnost.

U našoj ponudi imamo također i ALU prozore, vrata, klizne stijene, grilje, vanjske i unutarnje rolete, mrežice od zaštite od insekata (fixsne i rolo) i dr. Za više informacija o materijalima kojima se koristimo u našoj proizvodnji PVC i ALU stolarije, posjetite sljedeće internet stranice: www.sip.de (PVC profil) / www.maco.at (brave i okovi) / www.grad-export.hr (dekorativne ispune za ulazna vrata)