ALU grilje

Aluminijske grilje osim svoje primarne funkcije zasjenjivanja i protuprovalne zaštite, imaju i vrlo važnu estetsku ulogu na vašem objektu.
Upravo zbog toga aluminijske grilje imaju višestruku primjenu, a mogu biti sa fiksnim ili pomičnim lamelama, ili sa punom ispunom. Grilje mogu biti kao poseban detalj kuće, te služe kao zaštita od sunca i ostalih vremenskih neprilika, te imaju protuprovalnu zaštitu. Pokretne lamele na griljama služe kao sredstvo regulacije klime i svjetlosti u prostoriji.

Za ALU grilje nudimo širok izbor boja, od standardnih do individualnih boja, te boja imitacije drva. Također nudimo razne oblike kako bi se estetski ali i funkcionalno udovoljili zahtjevima u skladu s tradicionalnim i modernim konstrukcijama.

Modeli aluminijskih grilja nude više opcija ugradnje. Ukoliko postoji odgovarajuća podloga, grilje sa svojim štokom mogu se ugraditi na rub fasade. Grilja s okvirom koji se ugrađuje do samog prozora i tako ne ostavlja prazninu između prozora i grilje prigodna je kao riješenje za duboke špalete sa stiropor izolacijom. Model grilje bez okvira može se ugraditi direktno na štok prozora, neovisno o tome radi li se o PVC, ALU ili drvenom prozoru. U nekoliko modela grilja sa okvirom moguće je ugraditi vertikalni ili horizontalni komarnik.

Prednost ugradnje grilje s okvirom je ta što nudi mogućnost da se u okvir grilje ugradi komarica te da se okvir grilje pričvrsti za okvir prozora.

Povratak na svu stolariju.