Stolarija

Naši prozori i vrata sa svojim bogatstvom oblika, boja i profila pružaju graditeljima i profesionalcima bezbroj mogućnosti.
Osim kvalitete naše stolarije, nastojimo i u svakom detalju zadovoljiti Vaše potrebe.

PVC prozori i vrata

Prozori i vrata proizvedeni od Salamander profila vrhunske su kvalitete, a njihovo bogatstvo oblika, boja i profila pruža moderan izgled. Moderni profili s više komora i inovativnim sustavom brtvljenja pružaju optimalnu toplinsku i zvučnu izolaciju.

ALU prozori i vrata

Prozori kao i vrata izrađeni iz aluminijskih profila ne zahtijevaju dodatna ojačanja, vitke su i elegantne građe a pružaju mogućnost bojanja u bezbroj boja i nijansi. ALU prozori su za sve klimatske uvjete, a odlikuje ih i izvanredna stabilnost te dugovječnost.

ALU grilje

Grilje mogu biti kao poseban detalj kuće, te služe kao zaštita od sunca i ostalih vremenskih neprilika, te imaju protuprovalnu zaštitu. Širok izbor boja i oblika udovoljit uskladit će se s tradicionalnim i modernim konstrukcijama.

Rolete

Aluminijske rolete lako se održavaju te ih karakterizira visoko kvalitetna izrada, dugotrajnost i otpornost na vremenske uvijete. Njihova je prednost zaštita Vašeg doma od sunca, vjetra, kiše, buke i neovlaštenog ulaza.