Rolete

Aluminijske rolete predstavljaju odličnu toplinsku i zvučnu izolaciju, a možete ih smatrati izvornim dekorativnim elementom pročelja u kombinaciji sa različitim fasadama. Također njihova je prednost zaštita Vašeg doma od sunca, vjetra, kiše, buke i neovlaštenog ulaza. Aluminijske rolete lako se održavaju te ih karakterizira visoko kvalitetna izrada, dugotrajnost i otpornost na vremenske uvijete.
Lamele, kutije te ostali profili koje koristimo proizvedeni su u skladu s važećim standardima kvalitete EU.  Lamele su punjene su poliuretanskom pjenom, te se upravo zbog toga smatraju odličnim toplinskim i zvučnim izolatorom. Njihov širok izbor boja omogućit će da boju roleta uskladite sa ostalom stolarijom Vašeg doma.

Kutije roleta mogu biti vanjske (aluminijske) i unutarnje (pvc), ili ugradbene. Osim ručnog pokretanja roleta, moguće je i pokretanje roleta na motor. Njihova kvaliteta predstavlja dugogodišnju investiciju stoga je važno da odabir roleta zadovolji Vaše potrebe i želje, kako vizualno tako i funkcionalno.

Povratak na svu stolariju.