PVC stolarija

PVC profili Salamander Industrie-Produkte (SIP) dolaze iz poduzeća sa stoljetnim iskustvom i velikim know-how proizvodima. PVC profili za prozore i vrata koji su serijski izrađeni za visoke zahtjeve, otporni su na vremenske uvjete i promjenjive temperature.

Za proizvodnju je upotrijebljena isključivo kvalitetna plastika. I u uvjetima olujnog nevremena stabilnost, funkcionalnost i otpornost PVC prozora i vrata ne dolazi u pitanje. To garantiraju stalne kontrole kvalitete i certifikati renomiranih međunarodnih instituta za testiranja.
Prozori i vrata su iznimno stabilni te mogu izdržati ogroman teret. Sa specijalnim okovima, staklima i kvakama možete se dobro i dugoročno opremiti protiv provale.

PVC prozori

Iznimna toplinska izolacija našeg profila jest aktivan doprinos zaštiti okoliša i sigurna investicija u budućnost.
Oni garantiraju da je U-vrijednost (mjera za strujanje topline) kombinirana s visokovrijednim staklom, iznimno niska i djelotvorna.
Moderni profili s više komora i inovativnim sustavom brtvljenja pružaju optimalnu toplinsku i zvučnu izolaciju (ušteda na grijanju).

Specifikacije profila Salamander GreenEvolution

  • debljina stjenke 3 mm ojačan pocinčanim čeličnim ojačanjem 2 mm
  • profil sa 6 komora i 3 brtve
  • toplinska vrijednost Uf= 1,1 W/m2K
  • zvučna izolacija do 47 dB
  • okov MACO MULTI-MATIC protuprovalni i nehrđajuči (Austrijski proizvod) – najkvalitetniji okov na tržištu
  • protuprovalna zaštita RC 3
  • moguća je ugradnja stakla debljine do 44 mm
  • staklo: IZO 4+16+4 sa LOW-E filmskim premazom i punjeno plinom Argonom, otporan na toplo hladno +60 i -60 stupnjeva, negorljiv je i otporan na sol
  • mogućnost ravnih-76 mm i zaobljenih- 82 mm linija prozorskih letvica
  • tehnički izrazito kvalitetan profil, pogodan za sve konstrukcije

PVC vrata

Ulazna vrata su vizitkarta za stil i sigurnost. Posebno stabilna ugradnja s veliko dimenzioniranim čeličnim ojačanjima. Četiri komore s dvije udarne brtve i termički izoliran prag osiguravaju visoku toplinski zaštitu. Široki utor na profilu omogućava ugradnju stakala različitih debljina kao i PVC ispuna. Za povećanu zaštitu od provale koristi se okov s tri ili pet točki zatvaranja.

Za novogradnju ili izmjenu postojeće stolarije nudimo bogat asortiman oblika, boja i dekora što daje svakom domu individualan karakter. Također velik izbor PVC panela modernog izgleda, omogućuje detaljno i brižljivo projektiranje koje će udovoljiti vašim specifičnim zahtjevima.

Povratak na svu stolariju.